برترین جایگزین زولبیا و بامیه
به گزارش وبلاگ ساختمان، کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مصرف خرما و کشمش برترین جایگزین استفاده از زولبیا و بامیه در وعده افطاری است.

دکترمحمد حسیبی در این رابطه اضافه نمود: با توجه به اینکه در ماه رمضان و در طول روز 13 تا 14 ساعت از منابع انرژی که در بدن داریم مصرف می کنیم و نزدیک به افطار ذخیره انرژی را از دست می دهیم به همین علت در ساعت افطار گرایش به مصرف مواد قندی داریم.
وی اضافه نمود: به همین علت میل به خوردن شیرینی بویژه شیرینی های این ماه که همان زولببا و بامیه هستند، داریم.
حسیبی ادامه داد: به علت اینکه در زمان افطار ولع خاصی داریم نسبت به مصرف شیرینی برای تامین انرژی، بهتر است از خوارکی هایی که شیرینی طبیعی دارند مانند خرما و کشمش استفاده گردد.
وی اضافه نمود: افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز نمایند زیرا مصرف این شیرینی در وعده افطار سریعا قند خون را بالا می برد.
دکتر حسیبی گفت: کسانی هم که دچار ناراحتی صفرا و کبدو افزایش چربی هستند نیز مصرف این شیرینی چرب را محدود نمایند.
منبع: گردشبان