طرز تهیه براونی شکلاتی بدون شکلات
به گزارش وبلاگ ساختمان، براونی شکلاتی نوعی شیرینی خوشمزه مسطح، کم ارتفاع و سنگین است که بافتی میان کیک و فاج دارد. با طرز تهیه براونی شکلاتی بدون شکلات آشنا شوید.
براونی نوعی کیک مسطح و کم ارتفاع است که بافتی مابین بیسکوییت و کیک دارد. براونی ها تنوع زیادی دارند و برخی از آن ها بافتی نزدیک به کیک و برخی دیگر بافتی نزدیک به فاج دارند اما در کل نسبت به بافت کیک، سنگین تر بوده و حالت خیس دارند.
براونی شکلاتی یکی از محبوب ترین انواع براونی است اما از آن جا که ممکن است برخی افراد با شکلات یا طعم آن مشکل داشته باشند و همچنین به دلیل قیمت بالای شکلات باکیفیت، می توان نوع بدون شکلات این کیک خوشمزه را با استفاده از شکر قهوه ای تهیه کرد که به آن بلوندی گفته می شود.
قبلا در سایت وبلاگ ساختمان، طرز تهیه براونی کدو حلوایی و همچنین طرز تهیه بروانی شکلات نوتلا را به شما آموزش داده ایم. این بار اما قصد داریم طرز تهیه براونی شکلاتی بدون شکلات اما بسیار خوشمزه ای را به شما آموزش دهیم که با ساده ترین و دم دستی ترین مواد اولیه و بسیار به سرعت و بسی دردسر تهیه می شود. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه براونی شکلاتی بدون شکلات:
آرد | 1 لیوان |
کره | 225 گرم |
شکر | 2 لیوان سرخالی |
پودر کاکائو | 3/4 لیوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
وانیل | 2 ق چای خوری |
بیکینگ پودر | نصف ق چای خوری |
نمک | 1 پینچ |
طرز تهیه براونی شکلاتی بدون شکلات:
- طبق روال تهیه انواع کیک ها، ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا حسابی داغ شود.
- برای تهیه براونی شکلاتی ابتدا کره را ذوب کنید. برای این کار می توانید کرده را داخل ماکروفر و یا به روش بن ماری حل کنید.
- به کره ذوب شده، وانیل و شکر اضافه کرده و با همزن دستی بزنید (ویسک کنید).
- تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد قبلی اضافه کرده و حسابی ویسک کنید تا خوب مخلوط شوند.
- از آنجایی که براونی ها مسطح و بدون ارتفاع هستند، نیازی نیست که تخم مرغ را خیلی هم بزنید تا کف کند.
- حالا نوبت اضافه کردن پودر کاکائوست. پس پودر کاکائو را نیز اضافه کرده و باز ویسک کنید تا مخلوط شود.
- در این مرحله باید آرد، بیکینگ پود رو نمک را به مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید.
- کف یک قالب 23 در 33 سانتی، یک کاغذ روغنی پهن کنید و آن را چرب کنید.
- مایع براونی آماده شده را کف قالب بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.
- قالب را داخل فر قرار دهید و حدود 30 تا 35 دقیقه زمان بدهید تا براونی پخته شود. نشانه پخته شدن براونی این است که وقتی نوک یک چاقو را داخل آن فرو کردید، تقریبا تمیز بیرون بیاید.
- قالب را از فر دربیاورید و صبر کنید تا براونی داخل همان قالب کمی خنک شود.
- براونی شکلاتی شما آماده است. می توانید آن را به هر شکلی که دوست داشتید برش زده و تزیین و سرو نمایید.
چند نکته مهم درباره براونی شکلاتی:
- همان طور که گفته شد، تخم مرغ ها را نباید خیلی بزنید زیرا براونی قرار نیست مانند کیک پف کند.
- بافت براونی چیزی مابین کیک و فاج است. در صورتی که بخواهید بافت براونی شما به فاج نزدیک تر باشد تخم مرغ ها را کمتر هم بزنید و در صورتی که می خواهید بافتی نزدیک به کیک داشته باشید، تخم مرغ ها را بیشتر هم بزنید. این به سلیقه شما بستگی دارد.
- کیفیت پودر کاکائو استفاده شده در تهیه براونی بسیار مهم است پس در این مورد حتما دقت کنید.
- بهتر است براونی را همان روز سرو، تهیه کنید زیرا وقتی یک روز بماند، کیفیتش تغییر می کند و به تازگی و لطافت روز اول نیست.
همان طور که دیدید طرز تهیه براونی بسیار ساده و بدون دردسر است. نه نیاز به پف کردن تخم مرغ هاست و نه در کل نیازی به همزن برقی وجود دارد. پس توصیه می کنیم بدون در نظر دریافت میزان کره ذکرشده در دستور، یک بار هم که شده این خوشمزه شکلاتی بدون شکلات را با همین مقدار مواد اولیه ذکرشده تهیه کنید و از طعم بهشتی ان لذت ببرید.
گردآوری: مجله اینترنتی وبلاگ ساختمان
منبع: setare.com