طرز تهیه پنکیک دارچینی ؛ خوشمزه و فوری

به گزارش وبلاگ ساختمان، صبح روزهای تعطیل با روزهای کاری و شلوغ هفته فرق دارد. تنها روزی که تمام اعضای خانواده کنار هم جمع هستند و می توانند با آماده کردن یک صبحانه لذیذ و مقوی مثل پنکیک دارچینی آن روز را به یادماندنی تر نمایند.

طرز تهیه پنکیک دارچینی ؛ خوشمزه و فوری

پنکیک دارچینی ترکیبی منحصر به فرد از آرد شیرینی پزی و آرد کامل(یا آرد تیره) است. آرد کامل ظاهری قدیمی و اصیل و طعمی دلچسب به پنکیک ها می بخشد و از طرفی یاری می نماید پنکیک ها رنگ قهوه ای خوش رنگی داشته باشند. دارچین پنکیک ها را خوش طعم تر می نماید و طعم آرد را متعادل می سازد. به جای آرد کامل از آرد گندم سیاه (اگر در دسترستان است) می توانید بهره ببرید. گندم سیاه از لحاظ غذایی بسیار غنی است و فیبر، پروتئین، آمینواسید و ویتامین دی بالایی دارد. هنگام سرو کردن پنکیک می توانید از سیروپ یا شیره انگور یا عسل بهره ببرید. مقداری کره یا مربا هم ترکیب جالبی می سازند. نگران کالری نباشید، آخر هفته ها زمان فراغت و خوش گذرانی است.

مواد لازم برای تهیه پنکیک دارچینی

  • آرد گندم کامل یک پیمانه
  • آرد شیرینی پزی یک پیمانه
  • بیکینگ پودر چهار قاشق چای خوری
  • دارچین دو قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • شیر خرید آنلاین دو پیمانه
  • روغن ترجیحا کانولا سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ دو عدد
  • سیروپ یا شیره انگور یا عسل به اندازه دلخواه
  • روغن مایع به اندازه دلخواه

طرز تهیه پنکیک دارچینی

مرحله اول

ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و مواد خشک (آرد گندم، آرد شیرینی پزی، شکر، نمک، دارچین، بیکینگ پودر) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ، روغن و شیر را (به وسیله ویسک) با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

در این مرحله مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید و آن قدر هم بزنید تا مایه کاملا یکدست و نرمی به دست آورید.

مرحله چهارم

یک لایه نازک روغن داخل یک تابه نچسب بریزید و روی شعله بگذارید تا روغن کاملا داغ گردد. برای هر پنکیک یک سوم پیمانه (یک ملاقه) خمیر بردارید و داخل تابه بریزید. وقتی روی سطح پنکیک، حباب مشاهده کردید، آن را برگردانید و اجازه دهید روی دوم پنکیک یک دقیقه دیگر بپزد.

نکات طرز تهیه

در تمام رسپی های پنکیک، مواد خشک و تر تنها باید تا زمانی هم زده شوند که با هم مخلوط شوند. علت این ماجرا این است که هنگام مخلوط شدن آرد با مایعات گلوتن آغاز به عمل کردن می نماید. پروتیین گلوتن ساختار و ساختمان بندی مافین، پنکیک و کیک را می سازد. در اثر زیاد هم زدن ممکن است بافت کیک شما سفت یا چسبنده گردد یا کش بیاید.

ارزش غذایی

  • گندم سیاه سرشار از آهن، فسفر، پتاسیم و کلسیم است. بعلاوه یکی از برترین منابع پروتیین گیاهی است که تمام آمینو اسیدهای لازم برای بدن در آن موجود است.
  • گندم سیاه سرشار از فلاونوئیدها است که برای سیستم قلبی عروقی بسیار مفید است و به پایین آوردن فشار و کلسترول و متعادل کردن قند خون یاری می نماید. بعلاوه سرشار از منیزیم است و به عروق خونی در جریان گردش خون یاری می نماید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پنکیک دارچینی ؛ خوشمزه و فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک دارچینی ؛ خوشمزه و فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید