طرز تهیه پاستا با پنیر کاتیج
به گزارش وبلاگ ساختمان، پاستا با پنیر همواره از غذاهای پرطرفدار مخصوصا در میان بچه ها بوده است. پاستا در ایران به طور سنتی با سس گوشت چرخ نموده و رب یا گوجه فرنگی تهیه می گردد اما واقعیت این است که محدودیتی برای سس پاستا وجود ندارد و می توان آن را بدون گوشت، همراه با لبنیات مثل ماست و پنیر هم سرو کرد. کافیست ذائقه خود را به طعم های نو عادت دهید تا در برنامه غذایی و رژیم شما تنوع ایجاد گردد.
مواد لازم برای تهیه پاستا با پنیر کاتیج
- پاستای شکل دار 200 گرم
- پنیر کاتیج 400 گرم
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین 200 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پاستا با پنیر کاتیج
مرحله اول
در این مطلب می خواهیم طرز تهیه پاستا با پنیر کاتیج را به شما آموزش دهیم. این پنیر بیشتر در اروپای مرکزی و در خانه ها درست می گردد. از شیر گاو گرفته می گردد و در واقع از دَلَمِه بستن شیر شکل می گیرد. پنیر کاتیج نرم و خوش عطر و سرشار از پروتئین است.
برای درست کردن آن کافیست شیر را تا جایی که آغاز به قل زدن کند بجوشانید، به آن آبلیمو یا سرکه اضافه کنید و اجازه دهید دلمه ببندد.
سپس محتویات شیر دلمه بسته را روی یک پارچه کتان بریزید تا آب آن خارج گردد و فقط دلمه ها باقی بمانند. پارچه را دور پنیر ببندید و آن را فشار دهید. پنیر کاتیج شما آماده است!
مرحله دوم
آب را به همراه کمی نمک جوش بیاورید و پاستا ها را بپزید. بعد از آب کش کردن دوباره به قابلمه برگردانید و پنیر را به همراه خامه، نمک و فلفل روی آن بریزید. در صورت دلخواه می توانید به جای پنیر کاتیج از پنیرهای سفت تر مثل گودا یا کممبر استفاده نموده و گرم نوش جان کنید!
مرحله سوم
پاستا علاوه بر خوشمزه بودن فواید خوبی دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت. آنالیز ها نشان داد افرادی که پاستا می خورند دارای مصرف بیشتری از ویتامینها و مواد معدنی (فولات، آهن، منیزیم و فییر رژیمی) هستندد. بعلاوه این افراد کمتر چربی اشباع شده و قند افزودنی مصرف می کردند. پس پاستا را به سبد غذایی خود بیشتر از قبل اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله