6 خاصیت فوق العاده میوه به برای سلامتی بدن و پوست
به گزارش وبلاگ ساختمان، به میوه بومی منطقه ها مختلف آسیا و مدیترانه است. در ابتدا به وسیله یونان و روم باستان کشت می شد و به عنوان نماد عشق و باروری شناخته شده بود. میوه به از قدیم در طب سنتی استفاده می شد و تحقیقات علمی در خصوص مزایای آن هنوز در مراحل اولیه است. در این مقاله خواص و فواید به برای سلامتی و نحوه استفاده از آن را آنالیز می کنیم.
سرشار از مواد مغذی
به حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی لازم است و برای هر رژیم غذایی می تواند یک ماده مغذی باشد.
مواد و محتویات | ارزش غذایی |
کالری | 52 |
چربی | 0 گرم |
پروتئین | 0.3 گرم |
کربوهیدرات | 14 گرم |
فیبر | 1.75 گرم |
آهن | 3.6 درصد از احتیاج روزانه بدن |
پتاسیم | 4 درصد از احتیاج روزانه بدن |
منیزیم | 2 درصد از احتیاج روزانه بدن |
مس | 13 درصد از احتیاج روزانه بدن |
ویتامین C | 15 درصد از احتیاج روزانه بدن |
میوه به علاوه بر ویتامین های بالا دارای مقادیر کمی از خانواده ویتامین B نیز است.
حاوی آنتی اکسیدان های قوی است
بسیاری از خواص به را می توان به منبع غنی آنتی اکسیدان این میوه نسبت داد. آنتی اکسیدان ها استرس متابولیک و التهاب را کاهش می دهند و از سلول های شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می نمایند. تحقیقات نشان می دهد که بعضی از آنتی اکسیدان های موجود در میوه به، از جمله فلاونول ها مانند کورستین و کامفرول التهاب را کاهش می دهد و در برابر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی از بدن محافظت می نماید.
یاری به درمان مسائل پوستی
از خواص به برای پوست می توان به آنتی اکسیدان ها و سایر ویتامین ها اشاره نمود که برای حفظ سلامت و جوانی پوست بسیار مفید هستند. آنتی اکسیدان ها آسیب هایی را که رادیکال های آزاد به سلول های پوست وارد می نمایند از بین می برند، در نتیجه چین و چروک را کاهش می دهند، لکه ها را از بین می برند و به محافظت از پوست در برابر اثرات اشعه ماوراء بنفش یاری می نمایند.
یاری به درمان مسائل کبدی و گوارشی
به خواص زیادی برای کبد و معده دارد. در طب سنتی چینی برای جلوگیری از بروز بیماری های شدید کبد و روده از به استفاده می گردد. این میوه از بدن در برابر عفونت ناشی از باکتری محافظت می نماید. از خواص به برای کبد می توان به درمان نارسایی کبدی اشاره نمود. در واقع خواص سم زدایی طبیعی دانه به می تواند به بهبود سلامت کبد یاری کند. میزان زیاد فیبر موجود در میوه به به فرآیند هضم یاری می نماید و به علت داشتن اسید مالیک خواص ضد التهابی برای دستگاه گوارش دارد. از خواص به پخته می توان به درمان یبوست نیز اشاره نمود.
خواص برگ به
برگ به در ترکیه به وفور فراوری می گردد و فواید بسیار زیادی در درمان بیماری های مختلف دارد. چند خواص اصلی برگ به به توضیح زیر است.
- چای برگ به ترشحات واژن را رفع می نماید.
- کبد را تمیز می نماید.
- برای زخم معده مفید است.
- در درمان بیماری هایی مانند برونشیت موثر است.
- تارهای صوتی را بهبود می دهد.
- دمنوش برگ به به بی خوابی یاری می نماید.
- باعث آرامش بدن و کاهش استرس می گردد.
- چای برگ به باعث کاهش تپش قلب می گردد.
- مشکل اسهال را در مدت کوتاهی رفع می نماید.
خواص دمنوش به
دمنوش به برای سرماخوردگی مجاری تنفسی و گلودرد مفید است. برای تهیه این دمنوش یک عدد به را به قطعات نازک تقسیم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید و صاف کنید و در طول روز بنوشید. از خواص دمنوش به خشک شده می توان به درمان مسائل ادراری مانند سیستیت و سایر عفونت های ادراری و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه اشاره نمود.
17 مورد از خواص دمنوش بابونه (و عوارض جانبی مهم آن)
خواص چای به
چای تهیه شده از برگ درخت به نیز خواص زیادی دارد که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.
- کبد را پاک می نماید.
- سرفه مزمن رفع می نماید.
- تب را کاهش می دهد.
- استرس و خستگی را از بین می برد.
- برای روده و معده مفید است و انگل ها را از بین می برد.
- به درمان زخم یاری می نماید.
- باعث درخشندگی پوست می گردد.
- برای قلب و کم خونی و بواسیر مفید است.
- برای سیستم گردش خون مفید است.
طرز تهیه چای به
ابتدا 1 لیتر آب را بجوشانید و برگ های به را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه آن را بجوشانید. مخلوط را به مدت 5 دقیقه بگذارید و آبکش کنید و هیچ ماده شیرین نماینده ای اضافه نکنید. اگر طعم آن را دوست ندارید، می توانید کمی عسل اضافه کنید.
کلام آخر
به سرشار از ویتامین C، فیبر، آنتی اکسیدان، مس، پتاسیم و آهن است. از خواص به می توان به کاهش رشد باکتری ها، بهبود سلامت قلب، بهبود سریع تر زخم ها و درمان یبوست و رفلاکس معده اشاره نمود. از این میوه می توانید در رژیم های مختلف غذایی بهره ببرید.
این مطلب فقط جنبه آموزش و اطلاع رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه های این مطلب حتما با یک متخصص مشورت کنید.
منبع: دیجیکالا مگ