تبریز می تواند به قطب فراوری سیستم بازیافت پسماند در کشور تبدیل گردد

به گزارش وبلاگ ساختمان، خبرنگاران/آذربایجان شرقی نائب رئیس شورای شهر تبریز گفت: براساس مذاکرات انجام گرفته با شرکت های خارجی و توانمندی های قطعه سازی استان امکان تبدیل تبریز به قطب فراوری سیستم بازیافت پسماند کشور وجود دارد.

تبریز می تواند به قطب فراوری سیستم بازیافت پسماند در کشور تبدیل گردد

سونیا اندیش در جلسه اعضای شورای شهر و شهردار تبریز با نمایندگان سه شرکت خارجی، اظهار کرد: از اوایل شورای پنجم بحث هایی درباره دفع پسماند شهری همچون زباله سوز که در جهان رایج است، وجود داشت ولی این طرح ها به دلیل نبود بازیافت به علت وجود فلزات سنگین تکنولوژی برتر نیستند و ما خواهان ایجاد سیستم بازیافت و سپس زباله سوز هستیم.

وی اضافه نمود: به همین خاطر برای استفاده بهینه و دفع اصولی زباله، رویکرد شهرداری و شورای شهر روی بازیافت پسماند است که در جلسه امروز اعضای شورای شهر و شهردارتبریز با نمایندگان شرکت های فعال در این زمینه ملاقات و با فناوری های به روز در این زمینه آشنا شدند.

نائب رئیس شورای شهر تبریز با بیان اینکه موضوع انتقال تکنولوژی، فراوری داخل و بومی سازی این تجهیزات در داخل کشور نیز مطرح است، گفت: بحث دیگر ما در جلسه فوق بومی سازی بود که براساس گفته کارشناسان 80 درصد تجهیزات مورد احتیاج را می توان در داخل کشور فراوری کرد.

وی با اشاره به اینکه نمایندگان شرکت های خارجی خواهان راه اندازی خط فراوری فناوری بازیافت زباله در تبریز به عنوان قطب صنعتی و قطعه سازی کشور هستند، گفت: در این صورت می توانیم به کل ایران خدمات ارائه دهیم که بحث های اولیه سرمایه گذاری در این زمینه مطرح است که امیدواریم موفقیت آمیز باشد.

وی با بیان اینکه موضوع دفع پسماند مشکل تمامی کلانشهرها است، اضافه نمود: مدیریت پسماند و دفع زباله یکی از مسائل کلانشهرها به خصوص تبریز است که با معضلات محیط زیستی، بحث دفع پسماند، نخاله های ساختمانی، پسماندهای عفونی درگیر هستند.

فراوری روزانه بیش از 1 هزار تن پسماند در تبریز

اندیش، فراوری زباله تبریز را بالای یک هزار تن در روز بیان کرد و اضافه نمود: فراوری روزانه پسماند در تبریز بیش از یک هزار تن است که انواع زباله شامل نایلون، شیشه، فلزات و زباله های تر را شامل می گردد.

وی اضافه نمود: بعضی از زباله ها فراوری شده در تبریز به عنوان طلای کثیف در جهان مطرح است که بحث بازیافت آن ها هم از نظر ایجاد ثروت و هم حفظ محیط زیست می تواند مفید باشد.

وی با اشاره به عدم تفکیک پسماند شهری در تبریز گفت: متأسفانه در شرایط موجود مالی و وجود زباله گردی در شهر، تفکیکی بین زباله های جمع آوری شده توسط شهرداری انجام نمی گردد و تماما به مرکز دفن پسماند راهنمایی شده و آنجا دفن می گردد.

نائب رئیس شورای شهر تبریز با بیان این که دفن پسماند بدون تفکیک کلی مسائل زیست محیطی به همراه دارد، گفت: نفوذ میکروب و مواد شیرابه به آب های زیرزمینی و هزینه هایی که برای شهرداری ایجاد می نماید، از آن جمله هستند.

وی در مورد جلسه امروز نیز گفت: جلسه فوق اولین جلسه برای آشنایی با این تجهیزات و مسائل فنی بود که در ادامه مسائل حقوقی بین المللی نیز آنالیز می گردد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تبریز، وی با بیان اینکه مقرر شد شرکت های خارجی با شناسایی نوع پسماندهای تبریز و درصد خشک و تر بودن آن طرحی ارائه نمایند، گفت: طرح ارائه شده در کمیسیون های مختلف بحث و کارشناسی خواهد شد و در خاتمه قراردادی منعقد می گردد که به نفع مردم تبریز باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "تبریز می تواند به قطب فراوری سیستم بازیافت پسماند در کشور تبدیل گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تبریز می تواند به قطب فراوری سیستم بازیافت پسماند در کشور تبدیل گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید