طرز تهیه خورش باقلا (باقالی) سبز

به گزارش وبلاگ ساختمان، برای طرز تهیه باقلا سبز، می توانید هم با پوست و هم بدون پوست بپزید. اگر می خواهید بدون پوست بپزید دانه های باقالی را از پوست اصلی آن جدا کنید و آن ها را با آب بپزید. نیم ساعت قبل از تمام شدن زمان پخت به آن نمک اضافه کنید. و در زمان سرو آن را داخل بشقاب بریزید و روی آن گلپر و فلفل و کمی سرکه بریزید.

طرز تهیه خورش باقلا (باقالی) سبز

طرز تهیه خورشت باقلا سبز :

مواد لازم برای 6 نفر:

باقالی بدون پوست1 کیلوگرم
گوشت500 گرم
پیاز1 عدد
شوید تازه خرد شده300 گرم
سیر 4 حبه
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر زعفرانیک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش باقلا :

ابتدا شوید را پاک نموده، خوب بشویید. طمانی که آب آن خارج شد ریز خرد کنید.

در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ گردد. سپس شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به شویدها اضافه کنید و با هم سرخ کنید و کنار بگذارید.

پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید. و در قابلمه ای مناسب، با مقداری روغن سرخ کنید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.

گوشت های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید بعد حدودا 3 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با شعله ملایم به طور کامل بپزد.

باقلا را به همراه شوید، سیر خرد شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان می برد. دقت کنید همه مواد باید به خوبی پخته شوند.

بعد از جا افتادن خورش زعفران دم نموده به آن اضافه کنید.

* نکته :

برخی ها در مراحل سرانجامی پخت این خورش، تخم مرغ نیز به آن می افزایند. به این ترتیب که با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ را از هم جدا نموده، ابتدا سفیده تخم مرغ ها را به خورش اضافه می نمایند و همانطور که قابلمه روی شعله اجاق گاز قرار گرفته است، هم می زنند تا سفیده ها با مواد مخلوط شوند و بپزند. سپس زرده ها را روی خورش می ریزند و با گذاشتن در قابلمه، 5 تا 10 دقیقه صبر می نمایند تا زرده ها سفت شوند و در سرانجام به همین صورت سرو می نمایند.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه خورش باقلا (باقالی) سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش باقلا (باقالی) سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید