طرز تهیه رول کباب بادمجان ، فوت و فن درست کردن غذایی خوشمزه با بادمجان

به گزارش وبلاگ ساختمان، رول کباب بادمجان یک غذای فوق العاده است که می توانید برای مهمانی خود تهیه کنید زیرا ظاهر بسیار مجذوب کننده و خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه رول کباب بادمجان ، فوت و فن درست کردن غذایی خوشمزه با بادمجان

به گزارش وبلاگ ساختمان، رول کباب بادمجان را می توانید به همراه یک پلوی خوشمزه و سالاد دلخواه خود سرو کنید. این غذای خوشمزه روی یک سیخ چوبی تهیه می گردد و به راحتی داخل تابه می توانید آن را تهیه کنید.

شما برای تهیه این غذا باید کباب را تهیه کنید و بادمجان سرخ شده روی کباب بپیچید و روی سیخ چوبی بزنید و با گوجه کبابی و برنج سرو کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

گوشت چرخ نموده: 300 گرم

بادمجان:2 عدد قلمی

پیاز: 1 عدد

تخم مرغ: 1 عدد کوچک

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 1 حبه

روغن زیتون: به میزان کافی

آب به میزان کافی

پودر نان یا آرد سوخاری: به میزان کافی

جعفری تازه: به میزان کافی

نمک، فلفل سیاه: به میزان کافی

پاپریکا و پودر سیر: به میزان کافی

طرز تهیه رول کباب بادمجان

مرحله اول

برای تهیه رول بادمجان کباب خوشمزه در ابتدای کار مواد کباب را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت ریز رنده نموده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج گردد، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا گوشت چرخ نموده را به همراه تخم مرغ، پودر نان و جعفری خرد شده به کاسه اضافه می کنیم، سپس میزانی نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پاپریکا و پودر سیر به کاسه افزوده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت 1 ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند. حالا بادمجان ها را شسته و پوستشان را به صورت یکی در میان جدا می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه بادمجان ها را به صورت ورقه ای نازک خرد نموده و میزانی نمک روی آنها می پاشیم، سپس اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه استراحت نمایند تا تلخی آنها گرفته گردد. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را بین دستمال می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا بادمجان ها را کمی فشار می دهیم تا زهر آنها گرفته گردد، سپس درون میزانی روغن به مقدار ای که کمی نرم شوند سرخ می کنیم. در ادامه بادمجان ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته گردد.

مرحله ششم

پس از اتمام استراحت مواد گوشتی، به مقدار یک نارنگی از مواد جدا نموده و به سیخ می کشیم، سپس یک ورقه از بادمجان را اطراف آن می پیچانیم و درون میزانی روغن سرخ می کنیم. حالا به سراغ درست کردن سس می رویم.

مرحله هفتم

برای این منظور میزانی روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه نموده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ آن باز گردد.

مرحله هشتم

حالا میزانی نمک فلفل سیاه و سیر رنده شده به تابه اضافه نموده و پس از کمی تفت دادن میزانی آب به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. در ادامه کباب ها را درون تابه می چینیم.

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم رول بادمجان کباب به مدت 1 ساعت درون سس بماند تا کاملا پخته و جا بیفتد. پس از گذشت این زمان رول بادمجان کباب را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه کته سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: بهترین ها

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه رول کباب بادمجان ، فوت و فن درست کردن غذایی خوشمزه با بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رول کباب بادمجان ، فوت و فن درست کردن غذایی خوشمزه با بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید