طرز تهیه نان قندی سنتی و خانگی
به گزارش وبلاگ ساختمان، نان قندی یکی از نان های محبوب ما ایرانیان است، شاید فکر کنید درست کردن نان در منزل سخت است اما باید به شما بگوییم که این دستور تهیه هیچ نیازی به حتی همزن و استراحت به خمیر ندارد؛ بنابراین به سادگی در زمان کوتاه می توانید در منزل نان قندی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه نان قندی
- آرد سنگک سبوس دار سه پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- ماست سون کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
- پودر هل یک قاشق چای خوری
- وانیل یک سوم قاشق چای خوری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ یک عدد
- زعفران (دم نموده) دو قاشق غذاخوری
- کنجد به اندازه لازم
- سبوس اضافه به اندازه لازم
طرز تهیه نان قندی
مرحله اول
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد. شکر، روغن، ماست و هل را در کاسه ای بزرگ ریخته و هم بزنید. نمک، وانیل، بیکینگ پودر و آرد را حتما سه بار الک کنید. سپس طی چند مرحله (کم کم) آن ها را به مخلوط اضافه نموده و کمی ورز دهید (خمیر نباید روغن بیندازد).
مرحله دوم
کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید کمی آن را چرب نموده و اندازهی سبوس روی آن بپاشید، خمیر را روی سینی با دست پهن کنید. با استفاذه از چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید.
مرحله سوم
زرده تخم مرغ و زعفران دم نموده را مخلوط نموده و سطح خمیر را با استفاده از برس مخصوص به آن آغشته کنید؛ سپس اندازهی کنجد روی آن بپاشید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا بپزد. 5 دقیقه آخر، گریل فر را روشن کنید تا روی آن برشته گردد.
نکات
- اگر دوست دارید نان قندی شما نرم باشد، ضخامت آن را بیشتر بگیرید بعلاوه چند دقیقه بعد از آنکه آن را از فر خارج کردید و کمی خنک شد آن را در ظرف در دار قرار دهید. اما اگر می خواهید نان قندی شما برشته و ترد باشد هم خمیر را نازک تر بگیرید و هم بیرون قرار دهید تا خشک گردد.
- اگر به پختن انواع نان در خانه علاقه دارید، نان زنجبیلی سنتی و طرز تهیه نان کتو را امتحان کنید.