طرز تهیه کیک خاگینه در فر (خاگینه کیکی)

به گزارش وبلاگ ساختمان، کیک خاگینه یا خاگینه کیکی یکی از انواع خاگینه است که با استفاده از قالب کیک و داخل فر تهیه می گردد. با طرز تهیه کیک خاگینه در فر آشنا شوید.

طرز تهیه کیک خاگینه در فر (خاگینه کیکی)

از گذشته، یا قیقناخ ها پای ثابت سفره های مهمانی و مجالس رسمی و غیر رسمی تبریزی ها بوده اند. خاگینه ها تنوع بسیار زیادی دارند و به صورت ساده یا ترکیبی با مواد دیگر مثل میوه ها یا مغزیجات تهیه می شوند. از جمله مشهورترین و پرطرفدارترین انواع خاگینه های خوشمزه و مقوی می توان به خاگینه هویج، خاگینه موز، خاگینه رولتی مغزدار، خاگینه قالبی، خاگینه ساده، خاگینه گل رز و ... اشاره کرد.

این بار قصد داریم طرز تهیه کیک خاگینه یا خاگینه کیکی را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه بوده و می تواند به فهرست دسرهای مخصوص مهمانی های شما تبدیل شده و یا جایگزین جدیدی برای انواع کیک تولد خامه ای محسوب گردد.

مواد لازم برای تهیه کیک خاگینه (خاگینه کیکی)

آرد4 ق سوپ خوری
تخم مرغ3 عدد
بیکینگ پودر1 ق چای خوری
ماست 1-2 ق سوپ خوری
روغن مایع1/4 پیمانه
وانیلنصف ق چای خوری

مواد لازم برای تهیه شربت کیک خاگینه (خاگینه کیکی)

شکر1.5 پیمانه
آب1/4 پیمانه
زعفران دم نمودهبه میزان لازم
گلاب1/4 پیمانه

طرز تهیه کیک خاگینه (خاگینه کیکی)

  1. برای تهیه کیک خاگینه ابتدا باید شربت را آماده نموده و کنار بگذارید تا خنک گردد و بعد به سراغ پخت کیک بروید.
  2. برای تهیه شربت خاگینه، شکر را با آب مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید.
  3. وقتی جوشید و کمی غلیظ شد، زعفران دم نموده و گلاب را اضافه نموده و حرارت را خاموش کنید.
  4. شربت را کنار بگذارید تا خنک گردد.
  5. حالا نوبت تهیه خاگینه است. همه مواد خاگینه را باهم مخلوط نموده و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شوند.
  6. قالب مورد نظر را چرب نموده و مواد کیک را داخل قالب بریزید.
  7. بسته به ارتفاع مواد کیک، بین 15 تا 20 دقیقه قالب را در فر داغ با دمای 180 درجه قرار دهید.
  8. بعد از خارج کردن قالب از فر، شربت خنک شده را روی خاگینه داغ داخل قالب ریخته و بعد از یک ربع از قالب خارج کنید.

روی کیک خاگینه را با مقداری پودر پسته تزیین نمایید. نوش جان.

نکته:

  • کیک خاگینه را می توان داخل قالب های کوچک نیز تهیه کرد. انتخاب نوع و اندازه قالب به میزان مواد اولیه و مورد استفاده شما از این کیک خوشمزه بستگی دارد.
  • دلیل ریختن شربت خنک روی کیک داغ این است که یک شوک حرارتی ایجاد شده و شربت توسط کیک به خوبی جذب گردد یا به عبارتی شربت به خورد کیک برود.
امیدواریم این دستورالعمل ساده برای شما مفید واقع شده و در آینده ای نه چندان دور، این کیک متفاوت را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

گروه آشپزی وبلاگ ساختمان

منبع: setare.com

به "طرز تهیه کیک خاگینه در فر (خاگینه کیکی)" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه کیک خاگینه در فر (خاگینه کیکی)" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک خاگینه در فر (خاگینه کیکی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید