طرز تهیه کیک خاگینه در فر (خاگینه کیکی)
به گزارش وبلاگ ساختمان، کیک خاگینه یا خاگینه کیکی یکی از انواع خاگینه است که با استفاده از قالب کیک و داخل فر تهیه می گردد. با طرز تهیه کیک خاگینه در فر آشنا شوید.
از گذشته، یا قیقناخ ها پای ثابت سفره های مهمانی و مجالس رسمی و غیر رسمی تبریزی ها بوده اند. خاگینه ها تنوع بسیار زیادی دارند و به صورت ساده یا ترکیبی با مواد دیگر مثل میوه ها یا مغزیجات تهیه می شوند. از جمله مشهورترین و پرطرفدارترین انواع خاگینه های خوشمزه و مقوی می توان به خاگینه هویج، خاگینه موز، خاگینه رولتی مغزدار، خاگینه قالبی، خاگینه ساده، خاگینه گل رز و ... اشاره کرد.
این بار قصد داریم طرز تهیه کیک خاگینه یا خاگینه کیکی را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه بوده و می تواند به فهرست دسرهای مخصوص مهمانی های شما تبدیل شده و یا جایگزین جدیدی برای انواع کیک تولد خامه ای محسوب گردد.
مواد لازم برای تهیه کیک خاگینه (خاگینه کیکی)
آرد | 4 ق سوپ خوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
بیکینگ پودر | 1 ق چای خوری |
ماست | 1-2 ق سوپ خوری |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
وانیل | نصف ق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه شربت کیک خاگینه (خاگینه کیکی)
شکر | 1.5 پیمانه |
آب | 1/4 پیمانه |
زعفران دم نموده | به میزان لازم |
گلاب | 1/4 پیمانه |
طرز تهیه کیک خاگینه (خاگینه کیکی)
- برای تهیه کیک خاگینه ابتدا باید شربت را آماده نموده و کنار بگذارید تا خنک گردد و بعد به سراغ پخت کیک بروید.
- برای تهیه شربت خاگینه، شکر را با آب مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید.
- وقتی جوشید و کمی غلیظ شد، زعفران دم نموده و گلاب را اضافه نموده و حرارت را خاموش کنید.
- شربت را کنار بگذارید تا خنک گردد.
- حالا نوبت تهیه خاگینه است. همه مواد خاگینه را باهم مخلوط نموده و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شوند.
- قالب مورد نظر را چرب نموده و مواد کیک را داخل قالب بریزید.
- بسته به ارتفاع مواد کیک، بین 15 تا 20 دقیقه قالب را در فر داغ با دمای 180 درجه قرار دهید.
- بعد از خارج کردن قالب از فر، شربت خنک شده را روی خاگینه داغ داخل قالب ریخته و بعد از یک ربع از قالب خارج کنید.
روی کیک خاگینه را با مقداری پودر پسته تزیین نمایید. نوش جان.
نکته:
- کیک خاگینه را می توان داخل قالب های کوچک نیز تهیه کرد. انتخاب نوع و اندازه قالب به میزان مواد اولیه و مورد استفاده شما از این کیک خوشمزه بستگی دارد.
- دلیل ریختن شربت خنک روی کیک داغ این است که یک شوک حرارتی ایجاد شده و شربت توسط کیک به خوبی جذب گردد یا به عبارتی شربت به خورد کیک برود.
گروه آشپزی وبلاگ ساختمان
منبع: setare.com