بوقلمون بریان با سس مارمالاد

به گزارش وبلاگ ساختمان، بوقلمون خواص بسیاری دارد از جمله باید به داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز اشاره نمود.

بوقلمون بریان با سس مارمالاد
  • تعداد: 10 تا 12 نفر
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان پخت: یک تا دو ساعت
  • زمان بریان شدن: 4 تا 5 ساعت

مواد لازم

  • یک عدد بوقلمون 7 تا 9 کیلوگرمی
  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک ورق نان تست
  • نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • سبزیجات کبابی
  • آب بوقلمون
  • ¼ پیمانه مارمالاد مرکبات (به طعم دلخواه)
  • نصف قاشق چایخوری پوست پرتقال

طرز تهیه

1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. بوقلمون را بشویید و دل و جگر و احشا داخل شکم آن را خارج کنید و کنار بگذارید تا آب بوقلمون از آنها تهیه کنید. پوست بوقلمون را با دستمال خشک کنید. همه جای آن را روغن بزنید. سپس با نمک و فلفل سیاه روی پوست را مزه دار کنید.

2- کف یک تابه بزرگ را با روغن چرب کنید. داخل شکم بوقلمون را با مواد دلخواه پر کنید. از نان به عنوان در برای تو ماندن مواد بهره ببرید. خیلی با احتیاط، بوقلمون را داخل تابه بزرگ قرار دهید. سینه پرنده باید رو به بالا باشد.

3- روی سطح آن پاپریکا بپاشید. پاهای بوقلمون را نیز با پارچه باریک به هم وصل کنید.

4- روی بوقلمون را با فویل بپوشانید و به مدت 4 تا 5 ساعت آنها را داخل فر بریان کنید. (هر 450 گرم به حدود 20 دقیقه زمان برای پخت احتیاج دارد). در این فاصله، سبزیجات کبابی و آب بوقلمون را تهیه کنید.

5- هر یک ساعت یک بار، آبی که کف تابه جمع شده است را با قاشق روی آن بریزید. یک ساعت آخر، فویل را بردارید تا سطح بوقلمون طلایی و کاملا برشته گردد. نیم ساعت آخر، آب بوقلمون و سبزیجات کبابی را داخل تابه بریزید. روی آن نیز مارمالاد و پوست رنده شده پرتقال بریزید.

6- پس از پخت آن را داخل ظرف بگذارید. مواد میانی شکم را خارج کنید و به همراه سبزیجات کبابی سرو کنید.

7- برای تهیه سبزیجات کبابی، 450 گرم هویج، 450 گرم هویج فرنگی، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سه حبه سیر، پیاز، نمک و فلفل احتیاج دارید. هویج ها را در آب و نمک 5 دقیقه بپزید سپس به همراه سیر و پیاز در تابه تفت دهید تا نرم شوند.

8- برای آب بوقلمون نیز، گردن و دل و جگر بوقلمون را با پیاز، نمک و فلفل و کمی رب بپزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 216
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 99 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 1 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • پروتئین: 28 گرم
  • سدیم: 86 میلی گرم
  • پتاسیم: 283 میلی گرم
  • کلسیم: 30 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "بوقلمون بریان با سس مارمالاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بوقلمون بریان با سس مارمالاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید