تداوم هوای قابل قبول در تهران، افزایش غلظت ازن به سبب گرمای هوا

به گزارش وبلاگ ساختمان، بنا بر پیش بینی های اجرا شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، با توجه به عدم وزش باد مؤثر تا صبح امروز (26 خرداد) و انباشت آلاینده ها طی ساعات گذشته، برقراری شرایط ناسالم برای گروه های حساس در برخی منطقه ها پیش بینی می شود.

تداوم هوای قابل قبول در تهران، افزایش غلظت ازن به سبب گرمای هوا

افزایش نسبی تندی باد در طول روز پراکندگی آلاینده ها را تسهیل می کند، هرچند افزایش دما در ساعات بعدازظهر شرایط مناسب برای تولید و افزایش غلظت آلاینده ازن را فراهم خواهد کرد.

با تداوم این شرایط جوی تا اواخر وقت جمعه کاهش نسبی غلظت ذرات معلق و برقراری شرایط قابل قبول در بیشتر منطقه ها دور از انتظار نیست.

باتوجه به کاهش تندی باد هم زمان با آغاز تردد خودروها در نخستین روز هفته(27 خرداد) بر میزان غلظت ذرات معلق افزوده خواهد شد و کاهش کیفیت هوا در برخی منطقه ها پرتردد پیش بینی می شود.

افزایش تندی باد در طول روز شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده ها را فراهم خواهد کرد، بااین حال احتمال تولید و افزایش غلظت آلاینده ازن ناشی از افزایش دما در ساعات بعدازظهر سبب کاهش کیفیت هوا در برخی منطقه ها خواهد شد.

کاهش تندی باد تا اواخر وقت شنبه و افزایش ترافیک شامگاهی سبب افزایش غلظت ذرات معلق می شود و برقراری شرایط ناسالم برای گروه های حساس در برخی منطقه ها پرتردد را در پی خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای مرکز طی 24 ساعت گذشته ازن با میانگین 90 بود و کیفیت هوای مرکز در شرایط قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم اکنون ذرات معلق کمتر از 2.5میکرون با میانگین 88 و کیفیت هوا در شرایط قابل قبول است.

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم بندی می شود. بر اساس این تقسیم بندی از عدد صفر تا 50 هوا پاک، از 51 تا 100 هوا قابل قبول(سالم) یا میانه، از 101 تا 150 هوا ناسالم برای گروه های حساس، از 151 تا 200 هوا ناسالم برای همه گروه ها، از 201 تا 300 هوا بسیار ناسالم و از 301 تا 500 شرایط کیفی هوا خطرناک است.

منبع: گردشبان

به "تداوم هوای قابل قبول در تهران، افزایش غلظت ازن به سبب گرمای هوا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تداوم هوای قابل قبول در تهران، افزایش غلظت ازن به سبب گرمای هوا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید