رژیم غذایی تضمین کننده سلامت روان
به گزارش وبلاگ ساختمان، افرادی که از مصرف غذاهای ناسالم مانند غذاهای سرخ شده و فرآوری شده پرهیز می کنند، علائم ناراحتی روانی کمتری دارند.
داده ها نشان می دهد که فقط از هر 10 نفر در ایالات متحده یک نفر به مقدار توصیه شده میوه و سبزیجات مصرف می کند.
مقدار توصیه شده در ایالات متحده روزانه یک و نیم تا دو فنجان میوه و دو تا سه فنجان سبزیجات است.
در مقابل، رژیم غذایی نامناسب با سلامت روانی ضعیف مرتبط است؛ گمان می رود قند و غلات فرآوری شده یکی از مقصران اصلی آن باشند.
دکتر جیم ای. بانتا، محقق ارشد این تحقیق گفت: این مورد و سایر مطالعات مانند آن می تواند پیامدهای بزرگی برای درمان های پزشکی رفتاری داشته باشد.
شاید زمان آن فرا رسیده باشد که نقش رژیم غذایی در سلامت روان را بررسی کنیم زیرا ممکن است انتخاب رژیم غذایی سالم به سلامت روان کمک کند.
قبل از اینکه بتوانیم به طور قطعی پاسخ دهیم به تحقیقات بیشتری نیاز است اما به نظر می رسد شواهد به این سمت اشاره دارند.
این مطالعه شامل داده های بیش از 240هزار نفر در کالیفرنیا بود که طی 10 سال جمع آوری شد.
نتایج نشان داد که 13 درصد از افراد پریشانی روانی میانه و 4درصد پریشانی شدید روانی را تجربه کردند.
محققان به این نتیجه رسیدند که شواهد اضافی مبنی بر اینکه سیاست عمومی و عملکرد بالینی باید به طور صریح تری هدفشان بهبود کیفیت رژیم غذایی در میان کسانی باشد که با سلامت روان دست و پنجه نرم می کنند.
مداخلات غذایی برای افراد مبتلا به بیماری روانی باید به ویژه جوانان، افراد با تحصیلات کمتر از 12 سال و افراد چاق را هدف قرار دهد.
نتایج تحقیق قبلی نشان داد که هر چه مردم میوه و سبزیجات بیشتری بخورند، شرایط ذهنی آنها بهتر است.
مصرف تنها یک وعده اضافی میوه و سبزیجات در روز برای بهبود سلامت ذهنی کافی است و فقط یک وعده آن تاثیر مثبتی مانند هشت روز پیاده روی اضافی در ماه دارد.
منبع: فرارو