طرز تهیه سیب زمینی تنوری با کره و عطر سیر
به گزارش وبلاگ ساختمان، سیب زمینی از آن دست سبزیجاتی است که به هر شکل سرو شود محبوب است. این ماده غذایی مقوی همیشه طرفداران را خود را دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود؛ از سرخ شده گرفته تا پوره آن خوشمزه است. سیب زمینی بیشترین میزان ویتامین ث را در بین سبزیجات دارد. این موضوع باعث می شود که برای این ایام از سال گزینه مناسبی باشد. در این دستور پخت ما به سراغ یکی از شیوه های طبخ سیب زمینی رفتیم. سیب زمینی تنوری که آغشته به کره و عطر سیر است، می تواند یک وعده غذایی کامل باشد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری
- سیب زمینی کوچک یک ونیم پیمانه
- کره ذوب شده یک چهارم پیمانه
- روغن زیتون یک چهارم پیمانه
- سیر چرخ شده سه حبه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پنیر موزارلا رنده شده یک پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده خرید آنلاین نصف پیمانه
- جعفری ساطوری شده یک چهارم پیمانه
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
مرحله اول
پیش از هر چیز برای تهیه سیب زمینی تنوری دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. همچنین سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید
مرحله دوم
روی هر سیب زمینی شکاف های کوچکی از عرض ایجاد کنید. در این مرحله مراقب باشید که سیب زمینی را تا خاتمه برش ندهید. سپس هر کدام را روی سینی فر قرار دهید.
مرحله سوم
کره، روغن زیتون و سیر را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید. این مخلوط را با استفاده از قلموی آشپزی روی سطح سیب زمینی ها بریزد.
سینی فر را به گاز منتقل کنید و اجازه بدهید که سیب زمینی تنوری شما بپزد. این کار حدودا 20 دقیقه زمان می برد. هنگامی که لبه های سیب زمینی طلایی شد و شکاف ها از یکدیگر باز شدند، کار شما در این مرحله به سرانجام می رسد.
مرحله چهارم
در این مرحله از طرز تهیه سیب زمینی تنوری، سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و سطح آن ها را به پنیر موزارلا، پارمسان و مقداری کره آغشته کنید. سینی را محدد به داخل فر برگردانید و 23 تا 25 دقیقه به آن ها فرصت پخته شدن بدهید.
مرحله پنجم
زمانی که سیب زمینی ها پخت، شما می توانید از جعفری تازه برای روی آن استفاده کنید. حالا نوبت آن رسیده که سیب زمینی تنوری را نوش جان کنید. کنار سیب زمینی تنوری سس های مختلفی مثل سس قارچ، سس گوجه فرنگی یونانی، سس پاپریکا مجارستانی، مایونز هلندی و سس مکزیکی می توانید سرو کنید و طعم آن را دلنشین تر کنید.
منبع: کتاب کاله