معرفی 4 واحد متخلف فراوری فراورده های گوشتی
به گزارش وبلاگ ساختمان، طبق مقررات و قوانین استاندارد، فراوری هرگونه فرآورده مشمول استاندارد اجباری، باید در واحد فراوریی دارای مجوز و آزمایشگاه، با حضور مدیر کنترل کیفیت، انجام گردد؛ بنابراین چهار واحد صنفی با نام های پرولند، کاشاک، جزیره گوشت و دهکده پروتئین که ادعای فراوری فرآورده گوشتی در حضور مشتری دارند، به علت تخلف و نقض قوانین استاندارد، فراوریاتشان توقیف و به دادگاه معرفی شدند.

محمودرضا طاهری با تاکید بر اینکه فراوری و توزیع انواع سوسیس، کالباس و ژامبون مشمول مقررات استاندارد اجباری بوده و بدون اخذ مجوز های لازم از سازمان ملی استاندارد ایران، ممنوع است، تشریح کرد: پیش از این هم مکررا به شهروندان توصیه و اطلاع رسانی شده بود که فریب ادعای دروغین این متخلفان را نخورند و از مصرف هرگونه فرآورده گوشتی فاقد نشان استاندارد خودداری نمایند.
مشخصات واحد های متخلف به توضیح زیر است:
1. واحد پرولند- واقع در شهرک غرب - بلوار دادمان
2. واحد کاشاک- واقع در سعادت آباد - بلوار دریا
3. واحد دهکده- پروتئین واقع در سعادت آباد - خیابان سرو شرقی
4. واحد جزیره گوشت- واقع در خیابان شهید رجائی نبش عراقی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
آخرین خبرها از بازارهای مختلف را در صفحه بازار وبلاگ ساختمان بخوانید.
منبع: تجارت نیوز